Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Παράταση... ζωής – Η ΑΕΚ στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ

Με το πέναλτι που κέρδισε ο Γκούντγιονσεν και εκτέλεσε εύστοχα ο Λεονάρντο στην παράταση η “΄Ενωση” κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ντιναμό Τιφλίδας και να γλιτώσει το οικονομικό πατατράκ.

Οι παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ μπήκαν πολύ νωθρά στο ματς με αποτέλεσμα να μην...
μπορέσουν να υπερασπιστούν ούτε για δύο λεπτά το προβάδισμα που είχαν αποκομίσει από τη νίκη με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι, στο ΟΑΚΑ.

Μετά από πάσα του Γιάγκους ο Κοσκάτζε μπήκε στην περιοχή και νίκησε τον Κωνσταντόπουλο. Η Ντιναμό με την ψυχολογία στα ύψη κυνήγησε το δεύτερο γκολ με την άμυνα της ΑΕΚ να έχει πολλά προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη η εικόνα άλλαξε με την ελληνική ομάδα να ανεβάζει σταδιακά την απόδοση της. Στο 59΄ο Γκούντγιονσεν αστόχησε στην προσπάθεια του να κρεμάσει τον Λόρια. Στο 65΄η σύρραξη μεταξύ παικτών και μελών των τεχνικών τιμ των δύο ομάδων έβγαλε τους κιτρινόμαυρους από τον ρυθμό τους, ωστόσο η ΑΕΚ απείλησε πάλι στο 75΄, όταν μετά την σέντρα του Λεονάρντο η κεφαλιά του Γκούντγιονσεν πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 84΄ο Χοσέ Κάρλος από εξαιρετική θέση έστειλε τη μπάλα πάνω στον Λόρια και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην διαδικασία της παράτασης.

Εκεί την λύση έδωσαν οι δύο κορυφαίοι παίκτες της ΑΕΚ. Στο 110΄ο Γκούντγιονσεν βγήκε στην πλάτη της άμυνας και κέρδισε το πέναλτι και την αποβολή του Κακουμπάβα. Ο Λεονάρντο ανέλαβε την εκτέλεση, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και την ΑΕΚ στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΤΙΦΛΙΔΑΣ (Άλεξ Γκαρσία): Λορία, Τομασβίλι, Κοσκάτζε (79' Γιγκάουρι), Αλβάρο, Οντιγκάτζε, Γιάγκουε, Ρομπερτίνιο (74' Κότο), Ρεκβιασβίλι, Κακουμπάβα, Τσίσκο (105' Κακελισβίλι), Κβεκβεσκίρι


ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Κωνσταντόπουλος (36' λ.τ. Αραμπατζής), Καράμπελας, Κάλα, Μανωλάς, Γεωργέας, Μάκος, Γκέντσογλου, Λαγός, Γκούντγιονσεν, Κάρλος (106' Καφές), Λυμπερόπουλος (63' Λεονάρντο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου