Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Μένουμε Ελλάδα – Εκτός Ευρώπης από τον Αύγουστο ο ΠΑΟ!

Ο πάλαι ποτέ πρέσβης του ελληνικού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη θα περιοριστεί φέτος στις εγχώριες διοργανώσεις, παρά τη νίκη με 2-1 επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Με βαριά τιμωρία κινδυνεύουν οι “πράσινοι” λόγω επεισοδίων που προκάλεσαν ημίωρη διακοπή.

Το ματς στο ΟΑΚΑ ξεκίνησε με τις...
χειρότερες προϋποθέσεις. Πριν καλά καλά συμπληρωθούν πέντε λεπτά ο διαιτητής αναγκάστηκε να το διακόψει λόγω των επεισοδίων ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων και την χρήση δακρυγόνων από τις αστυνομικές δυνάμεις που έκαναν αποπνικτική την ατμόσφαιρα.

Μετά από μισή ώρα ο Νταμάτο πείστηκε να ξεκινήσει και πάλι ο αγώνας, όμως οι παίκτες του Παναθηναϊκού είχαν επηρεαστεί από αυτή την εξέλιξη. Οι “πράσινοι” προσπαθούσαν να φτάσουν στην περιοχή του Χαίμοφ με ανορθόδοξο τρόπο και η Μακάμπι έφερε το ματς στα μέτρα της. Κάπως έτσι κύλησε το πρώτο ημίχρονο, ενώ οι Ισραηλινοί κατάφεραν να προηγηθούν στην πρώτη καλή φάση στην επανάληψη.

Ο Μεντουνγιανίν με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Κοτσώλη στο 61΄, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση κάποιων οπαδών του “τριφυλλιού” οι οποίοι πέταξαν δεκάδες καπνογόνα στον αγωνιστικό χώρο. Το ματ διακόπηκε και πάλι για τρία λεπτά αλλά όταν συνεχίστηκε ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε διαφορετικός. Στο 71΄ μετά το φάουλ του Κλέιτον ο Μπουμσόνγκ με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα, ενώ στο 73΄η Μακάμπι έμεινε με δέκα παίκτες με τον Κονάτε να βλέπει απευθείας την κόκκινη κάρτα λόγω ενός αντιαθλητικού χτυπήματος στον Καραγκούνη. Δευτερόλεπτα αργότερα αποβλήθηκε και ο προπονητής των Ισραηλινών επειδή έβρισε τον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Οι “πράσινοι” αύξησαν την πίεση τους, όμως το μόνο που κατάφεραν ήταν να σπάσουν το αρνητικό ρεκόρ των 11 αγώνων χωρίς νίκη στην Ευρώπη, με το αυτογκόλ του Νιβάλντο στο 79ο λεπτό.

Έτσι η Μακάμπι επανέλαβε ότι είχε κάνει πέρυσι με τον Ολυμπιακό, αποκλείοντας από τον Αύγουστο μία ελληνική ομάδα, με τους “πράσινους” να είναι αναγκασμένοι να συνέλθουν και να κοιτάξουν τις εγχώριες διοργανώσεις.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κοτσόλης, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Βύντρα (59’ Καραγκούνης), Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Νίνης (59’ Κλέιτον), Ζέκα, Λέτο, Κουΐνσι, Τοτσέ


ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ: Χαΐμοφ, Νιβάλντο, Μεντούνγιανιν (76’ Άλμπερμαν), Μίκχα (59’ Ζιβ), Ατάρ (83’ Κολάουτι), Παβίτσεβιτς, Κονατέ, Γεϊνί, Λογκάσι, Νταχάν, Βερέντ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου