Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Στη Σούπερ Λίγκα ο ΟΦΗ - Δεν κατέβηκε η Δόξα Δράμας

Οι Κρητικοί έμειναν δύο χρόνια στη Football League και επέστρεψαν στα σαλόνια της Σούπερ Λίγκας, εξασφαλίζοντας μία αγωνιστική πριν το τέλος των πλέι οφ την πρώτη θέση αφού η Δόξα Δράμας δεν κατέβηκε να αγωνιστεί. Άνετα νίκησε ο Λεβαδειακός με 4-0 τον Διαγόρα Ρόδου.

Ο ΟΦΗ είχε κάνει τη δουλειά του την...
προηγούμενη Πέμπτη όταν είχα πάρει τη ισοπαλία κόντρα στον Λεβαδειακό και χρειαζόταν μία νίκη για να εξασφαλίσει την πρώτη θέση.

Αυτή ήρθε χωρίς αγώνα, μιας και η Δόξα Δράμας δεν μπορούσε να συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό παικτών και έτσι δεν κατέβηκε να παίξει.

Οι Κρητικοί έφτασαν τους 15 βαθμούς και το ματς της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στον Διαγόρα Ρόδου έχει διαδικαστικό χαρακτήρα.

Στο μόνο ματς που έγινε στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής ο Λεβαδειακός νίκησε εύκολα με 4-0 τον Διαγόρα και καπάρωσε τη δεύτερη θέση που μπορεί να τον οδηγήσει στη Σούπερ Λίγκα, αν τη θέση των Καβάλα και Ολυμπιακού Βόλου δεν την πάρουν Πανσερραϊκός και Λάρισα.

Στο 3' Ζουρούδης με σουτ, στο 23' ο Ταραλίδης με φάουλ, στο 50' ο Μουλόπουλος και στο 70' ο Βασιλείου τα γκολ της νίκης των Βοιωτών.

Η βαθμολογία μετά από 5 αγώνες:

ΟΦΗ 15
Λεβαδειακός 12
Δόξα Δράμας 6
Διαγόρας 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου