Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Πρέπει η έρευνα για τα στημένα στο ποδόσφαιρο να φτάσει στο κόκαλο...

Ευάγγελος Μαρινάκης-Νίκος Πατέρας
Αν δε φτάσει το μαχαίρι στο κόκαλο θα έχει γίνει για μια ακόμη φορά μια τρύπα στο νερό για κάθαρση στο χώρο του αθλητισμού.

Μιλάμε για την ιστορία με τα στημένα στο ποδόσφαιρο.

Το ότι ανακοινώθηκε η σύλληψη ονομάτων σαν του Αχιλλέα Μπέου του γιού Ψωμιάδη, Σταύρου, του μεγαλομετόχου, Ηλιούπολης νονού της νύχτας, Γιώργου Τσακογιάννη και του πρώην προέδρου της ομάδας Νίκου Χάλκου και κάποιον άλλων μικρών ή μεγάλων λαμόγιων του χώρου του ποδοσφαίρου, δεν...
πρόκειται να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Κυκλοφορούν ευρέως στα δημοσιογραφικά γραφεία αλλά και στα δικαστικά γραφεία που γίνονται οι έρευνες, ονόματα σαν αυτά του σημερινού προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Ευάγγελου Μαρινάκη, αλλά και του τέως προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Νίκου Πατέρα, αλλά και του γιού του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ότι είναι ανακατεμένοι σ’ αυτήν την ιστορία.

Αν πράγματι αληθεύουν αυτές οι πληροφορίες, οι οποίες εξετάζονται από την Εισαγγελία που διενεργεί τις έρευνες, τότε πρέπει να συλληφθούν οι παραπάνω και να λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη.

Μόνο τότε ο κόσμος θα πιστέψει ότι η δικαιοσύνη και συγκεκριμένα οι έρευνες των δύο Εισαγγελέων, Ράικου και Παπανδρέου θέλει να βάλει ένα τέλος στα κακώς κείμενα του ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πληροφορίες:

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Ευάγγελος Μαρινάκης, φέρεται ότι σε τηλεφωνική του συνομιλία η οποία έχει καταγραφεί από το περίφημο βαλιτσάκι της ΕΥΠ, αναφέρει ότι είναι τελειωμένο πρόσφατο ντέρμπι της ομάδας με άλλη μεγάλη ομάδα του πρωταθλήματος της Super League αφήνοντας υπονοούμενα για τη διαιτησία.

O πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Νίκος Πατέρας εμπλέκεται στα παιχνίδια Παναθηναϊκός-Καβάλα και Ξάνθη-Παναθηναϊκός, προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου.

Δημήτρης Γιαννακόπουλος
Ο γιός του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Παύλου Γιαννακόπουλου, ιδιοκτήτης ΜΜΕ, Δημήτρης, γιατί έπαιξε στο στοίχημα ποσό 1,6 εκατ. ευρώ στο παιχνίδι SKODA Ξάνθη-Παναθηναϊκός αποκομίζοντας κέρδη 13 εκατ. ευρώ.

Τέλος, εμπλέκεται το όνομα του Αβραάμ Παπαδόπουλου ότι έπαιζε μεγάλα ποσά σε παιχνίδια που προαναφέραμε και σ’ αλλά που θεωρούνται στημένα.

Αν οι κυρίες Ράικου και Παπανδρέου δε προχωρήσουν στα ανώτατα στρώματα του ποδοσφαίρου, δε φτάσουν το μαχαίρι στο κόκαλο, όπως γράφουμε ξεκινώντας αυτήν την ανάρτηση τότε δε θα καταφέρουν τίποτα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου