Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Ντροπή! Γυναίκα οδηγός μέσα στην πόλη της Χίου κτύπησε με αυτοκίνητό της διανομέα φαγητού και τον εγκατέλειψε βαριά τραυματισμένο!

Ντροπή! Τραγικά πράγματα για να συμβαίνουν σ' ένα νησί σαν τη Χίο με πλήθος ανθρώπων με αυξημένη παιδεία και κουλτούρα!

Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα, μεταξύ 4.30 μ.μ. και 5 μ.μ. σε μικρή απόσταση από την Αστυνομική Διεύθυνση Χίου, ένα αυτοκίνητο μάρκας Citroen μοντέλο C2 ή C3, χρώματος μαύρου, που οδηγούσε μια γυναίκα, συγκρούστηκε με...

δίκυκλο,  στο οποίο επέβαινε νεαρό άτομο που έκανε διανομές για λογαριασμό του ζαχαροπλαστείου Candio.

Ο νεαρός διανομέας είχε φύγει από το ζαχαροπλαστείο και ενώ κατευθυνόταν προς την προκυμαία (λιμάνι της Χίου), μέσω της οδού Κουντουριώτη και περίπου 50 μέτρα από την Αστυνομική Διεύθυνση Χίου τον κτύπησε και βρέθηκε στο έδαφος.

Η ασυνείδητη οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και απομακρύνθηκε από το σημείο του ατυχήματος.
Ο άτυχος αλλοδαπός νεαρός, μεταφέρθηκε στο Σκυλίτσειο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι έχει σπάσει το πόδι του σε τρία σημεία.

Η Αστυνομία έχει όλα τα στοιχεία και άμεσα άρχισε έρευνα για τον εντοπισμό της ασυνείδητης οδηγού. Μάλιστα πιστεύουν ότι γρήγορα θα βρουν τη δράστη του ατυχήματος με την απάνθρωπη συμπεριφορά, της εγκατάλειψης τραυματία.

Όποιος τυχόν γνωρίζει κάτι για το ατύχημα, παρακαλείτε να επικοινωνήσει με την Αστυνομική Διεύθυνση Χίου 22710 44418 ή να στείλει E-mail, στη διεύθυνση του Blog, odysseaschio.gmail.com με ότι σχετικό γνωρίζει, που θα μπορούσε να βοηθήσει στις έρευνες της Αστυνομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου