Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Καταιγίδες και χιονοπτώσεις από την Τετάρτη

Στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια προβλέπονται τοπικές βροχές. Καταιγίδες τη νύχτα στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο και πιθανώς πρόσκαιρα νωρίς το πρωί στην Κρήτη. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και τα βόρεια ορεινά κυρίως τη νύχτα.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται...γενικά αίθριος και μόνο τις πρωινές ώρες πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα είναι βορείων διευθύνσεων 4 με 6 με βαθμιαία εξασθένηση στα βόρεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται με τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές και πιθανώς καταιγίδες τις πρωινές ώρες στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και το πρωί στις Κυκλάδες πρόσκαιρα 6 μποφόρ με εξασθένηση το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα για τοπικές βροχές κυρίως από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στη Μακεδονία. Λίγα χιόνια στα ορεινά. Τη νύχτα στη δυτική Μακεδονία τα φαινόμενα θα ενταθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 2 (-02) έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Από το βράδυ θα εκδηλωθούν καταιγίδες στην Ήπειρο και το βόρειο Ιόνιο. Χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και από το απόγευμα στο Ιόνιο 6 τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 17 βαθμούς Κελσίου και στην Ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με τοπικές νεφώσεις με λίγες σποραδικές βροχές. Λίγα χιόνια στα ορεινά. Τη νύχτα τα φαινόμενα στη δυτική και βόρεια Θεσσαλία και την κεντρική στερεά θα ενταθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και τοπικά στις Σποράδες και την Εύβοια μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου