Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Στους 119 οι νεκροί από τον Η1Ν1 στη χώρα

Εκτός από τους νέους θανάτους, αλλά τέσσερα άτομα νέα κρούσματα εισήχθησαν σήμερα σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας ανεβάζοντας συνολικά τον αριθμό των ανθρώπων που νοσηλεύονται σε ΜΕΘ στους 110.

Πάντως, ο ρυθμός των θανατηφόρων κρουσμάτων έχει καθημερινά φθίνουσα πορεία αλλά ωστόσο οι γιατροί εξακολουθούν να μιλούν για ύφεση του φαινομένου από τα μέσα Μαρτίου.

Την ίδια ώρα αυξητική είναι η τάση του αριθμού των... μαθητών που απουσιάζει από το σχολείο καθημερινά, λόγω γρίπης, όπως διαπιστώνουν οι διευθυντές των σχολείων, σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Παιδείας, το οποίο προβληματίζεται για τις συγκεκριμένες αποφάσεις, που πρέπει να λάβει, πέραν των οδηγιών, που ήδη έχει στείλει στα σχολεία.

Ένα σοβαρό πρόβλημα, που αναμένεται να λύσει τις αμέσως επόμενες ημέρες, είναι αυτό των απουσιών, οι οποίες τον τελευταίο καιρό έχουν πολλαπλασιασθεί.

Πάντως, καθημερινά γίνονται συσκέψεις προκειμένου να αντιμετωπισθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Σε κάθε περίπτωση, οι μαθητές θα πρέπει να προσκομίζουν στο σχολείο τα απαραίτητα δικαιολογητικά και συγκεκριμένα τις ιατρικές βεβαιώσεις.
τη ζωή τους από τον ιό Η1Ν1 ανεβάζοντας συνολικά τον αριθμό των νεκρών στους 119.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου