Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Χιονοπτώσεις και πολύ κρύο για την Τετάρτη

Στην ανατολική νησιωτική χώρα και την Κρήτη προβλέπεται βροχή ή χιονόνερο και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινα. Παγετός στα ηπειρωτικά κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια ισχυρός.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται με... τοπικές νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα Δωδεκάνησα. Βελτίωση του καιρού από το βραδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 14 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται με τοπικές νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη. Βελτίωση του καιρού από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς κελσίου.


Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 02 έως 10 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 2 έως 5 βαθμούς κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και τοπικά στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 9 έως 6 βαθμούς κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με λιγες νεφώσεις πρόσκαιρα στα νοτια αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και απο το βραδυ νότιοι νοτιοανατολικοί με την ιδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 5 έως 13 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Ασθενείς βροχές ή χιονόνερο στην Εύβοια και βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 03 έως 12 βαθμούς κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου