Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Αύριο, Κυριακή 30/1 στις 11 π.μ. οι Βολισσιανοί θα κόψουν την πίτα τους στο ξενοδοχείο St. George Lycabettus

Φωτογραφία από την περσινή εκδήλωση κοπής της πίτας του Συλλόγου Βολισσιανών Αττικής, στο ξενοδοχείο Metropolitan (πρώην Χανδρής) Διακρίνονται η τέως πρόεδρος Νίτσα Φερούση, και το μέλος της διοίκησης Θεοδώρα Μπακιρτζή

Ο Σύλλογος Βολισσιανών Αττικής "Αγία Μαρκέλλα" αύριο Κυριακή 30/1 στις 11 το πρωί, θα κόψει την πίτα του στο ξενοδοχείο St. George Lycabettus, στο Κολωνάκι.
Της κοπής της πίτας θα προηγηθεί...ΓΣ του Συλλόγου κατά την οποία θα γίνει ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός για την χρονιά του 2010.

Παράλληλα, ο Σύλλογος θα παρουσιάσει το φωτογραφικό άλμπουμ «Η Βολισσός» του Αλέξανδρου Μπελέγρη. Πρόκειται για ένα λεύκωμα στο οποίο περιέχονται φωτογραφίες από το κεφαλοχώρι της Βορειοδυτικής Χίου.

Το λεύκωμα αυτό θα διατίθεται προς 20 ευρώ και το σύνολο των εσόδων θα περιέλθουν στο Σύλλογο, αφού τα έξοδα έκδοσής του, τα κάλυψε όλα ο κ. Μπελέγρης.

Επίσης, κατά την εκδήλωση θα διατίθενται ημερολόγια του 2011, τα οποία είναι εμπλουτισμένα με φωτογραφίες από το παραπάνω λεύκωμα.

Ο κ. Μπελέγρης έχει ήδη έτοιμο ένα νέο λεύκωμα με τον τίτλο φωτογραφικές αναζητήσεις με θέματα από την Ελλάδα, χώρες του εξωτερικού και κάποιες φωτογραφίες της Χίου (Βολισσός, Πυργί και Παλαιά Ποταμιά). Το νέο βέβαια λεύκωμα θα διατίθενται από τα βιβλιοπωλεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου