Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Συνελήφθη συγγραφέας οδηγού για παιδεραστές!

Είχε γράψει τον “Οδηγό του Παιδεραστή”. Τον ανέβασε μάλιστα στο ίντερνετ, όμως ευτυχώς συνελήφθη, και ο οδηγός “κατέβηκε” από το διαδίκτυο.
Η αστυνομία του Κολοράντο, στις δυτικές ΗΠΑ, συνέλαβε χθες τον συγγραφέα ενός «Οδηγού του Παιδεραστή», ο οποίος είχε αποσυρθεί εσπευσμένως από την ηλεκτρονική βιβλιοθήκη Kindle του Amazon έπειτα από βροχή επικρίσεων, ανακοίνωσε η αστυνομία της Φλόριδας.
Ο 47χρονος...
Φίλιπ Γκριβς συνελήφθη από την αστυνομία του Πουέμπλο, στα νότια του Ντένβερ, έπειτα από την έκδοση εντάλματος σύλληψής του από την κομητεία του Πολκ, τονίζεται στο ανακοινωθέν του σερίφη της κομητείας που απέχει περίπου 400 χλμ νοτιοδυτικά του Μαϊάμι.

Ο συλληφθείς κατηγορείται πως διένειμε άσεμνου περιεχομένου υλικό, που περιέγραφε ανηλίκους σε δραστηριότητες που ενδεχομένως μπορούσαν να τους θέσουν σε κίνδυνο, τονίζεται στο ανακοινωθέν του σερίφη του Πολκ, ο οποίος αξιώνει την έκδοσή του Γκριβς στη Φλόριδα.

Το βιβλίο «Οδηγός του Παιδεραστή στην Αγάπη και την Ηδονή» (The Pedophile's Guide to Love and Pleasure) εκτυπώθηκε από τον Γκριβς και κυκλοφόρησε στο εμπόριο τον Νοέμβριο.

Εκατοντάδες σχόλια που ανάρτησαν αγανακτισμένοι χρήστες του διαδικτύου ανάγκασαν το Amazon να αποσύρει από τους καταλόγους πωλήσεών του το συγκεκριμένο έργο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου