Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Ο έρωτας του Μιχάλη Χανδρή και της Μελίνας Τραυλού, ενός εφοπλιστικού ζευγαριού κρατάει πάνω από ένα χρόνο!

Ο έρωτας του Μιχάλη Χανδρή και της Μελίνας Τραυλού μετρά κάτι περισσότερο από ένα χρόνο, αφού οι δύο γόνοι των εφοπλιστικών οικογενειών, γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2009. Το γνωστό ζευγάρι διακρίνεται για την ευγένεια, την κομψότητα και την απλότητα του. Οι δύο τους αν και κρατούν τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, είναι από τα πιο γνωστά ζευγάρια της ναυτιλίας.

Ο Χιώτης Μιχάλης Χανδρήςείναι πλοιοκτήτης με
διεθνή επιχειρηματική δράση και στο χώρο του real estate, με την οικογένειά του να έχει και τη γνωστή αλυσίδα των ξενοδοχείων Χανδρής (Χίος, Κέρκυρα) Metropolitan (Αθήνα) και το πιο πρόσφατο απόκτημα το ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη The Met. Προέρχεται από μεγάλη ναυτιλιακή οικογένεια που ξεκίνησε από τον παππού του το 1915. Έως το 1976 ο Όμιλος Χανδρή διαχειριζόταν τον μεγαλύτερο στόλο κρουαζιερόπλοιων στον κόσμο.

Η Μελίνα Τραυλού είναι κόρη του Κεφαλλονίτη εφοπλιστή Νίκου Τραυλού. Εδώ και χρόνια διευθύνει με μεγάλη επιτυχία την εταιρεία του πατέρας της, ενώ είναι η μοναδική γυναίκα μέλος της Ένωσης Εφοπλιστών Ελλάδος.

Στο βιογραφικό τους έχουν επίσης και από ένα γάμο και ένα διαζύγιο. Οι δύο τους όποτε βρίσκουν χρόνο το αφιερώνουν στα παιδιά τους. Η Μελίνα Τραυλού στον μοναχογιό της, από τον πρώτο της γάμο και ο Μιχάλης Χανδρής στην καλλονή κόρη του Μαριέττα, που διαπρέπει στην wall street. To ζευγάρι έκανε την πρώτη κοινή του εμφάνιση στο γάμο του πρίγκιπα Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ τραβώντας όλα τα φλας πάνω του.

Δεν κυκλοφορούν πολύ στα μεγάλα σαλόνια, καθώς αμφότεροι είναι εξαιρετικά χαμηλών τόνων. Αποφεύγουν εξάλλου συστηματικά τις κοσμικές εμφανίσεις. Λατρεύουν και οι δύο τη θάλασσα και ειδικότερα τη ναυτιλία. Μεγαλωμένοι στον... αφρό, έδεσαν από την πρώτη στιγμή. «Η Μελίνα είναι τρομερά δυναμική, απίστευτα ευέλικτη, ετοιμόλογη και ευφυής» λένε άνθρωποι που τη γνωρίζουν καλά.

Ο Μιχάλης Χανδρής πάντως έχει αδυναμία στο γυναικείο φύλο. Πάντα κυκλοφορεί με φινετσάτες γυναίκες στο πλευρό του. Πριν από τη Μελίνα διατηρούσε σχέση με την Πία-Χριστίνα Μίλερ, τη μεγαλύτερη κόρη του δισεκατομμυριούχου Ρόμπερτ Γουόρεν Μίλερ και της Μαρία Κλάρα, αδερφής της Μαρί Σαντάλ (της γυναίκας του πρίγκιπα Παύλου).

1 σχόλιο:

  1. Καλά να είναι οι άνθρωποι να χαίρονται τα χρήματα τους! Αρκετά με τον φθόνο σε αυτόν τον τόπο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή