Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Αδιέξοδο από την απεργία στα πλοία και τα σκουπίδια στους δρόμους


Δύσκολη η εβδομάδα που έρχεται με τα πλοία να παραμένουν δεμένα και τα σκουπίδια να σχηματίζουν βουνά στους δρόμους του λεκανοπεδίου.
Με δύο ανοιχτά μέτωπα ξενικά η εβδομάδα. Το ένα αφορά τη συνέχιση της απεργίας της ΠΝΟ μέχρι το πρωί της Τρίτης- με προοπτική περαιτέρω κλιμάκωσης -που έχει προκαλέσει έμφραγμα στην αγορά και την προειδοποίηση με επιστράτευση απο πλευράς της κυβέρνησης. Σε μία προσπάθεια αποκλιμάκωσης της έντασης που δημιουργήθηκε με...
παραγωγούς στην Κρήτη, έφθασαν το μεσημέρι της Κυριακής στο λιμάνι του Πειραιά, τρία πλοία μεταφέροντας μόνο φορτηγά με ευπαθή προϊόντα. Στις 8 το βράδυ της Κυριακής αναχώρησε από το λιμάνι της Μυτιλήνης με προορισμό τον Πειραιά, άλλο ένα πλοίο με φορτηγά που μεταφέρουν ευπαθή προϊόντα.


Την ίδια ώρα οι κάτοικοι του λεκανοπεδίου έχουν να αντιμετωπίσουν και τα σκουπίδια που σχηματίζουν βουνά έξω από τα σπίτια τους. Η απεργία της ΠΟΕ ΟΤΑ μπορεί να έληξε αλλά τα σκουπίδια παραμένουν στους δρόμους εξαιτίας του γεγονότος ότι μόνο 7 υπάλληλοι έχουν παραμείνει στην χωματερή Άνω Λιοσίων για την επεξεργασία των απορριμμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου