Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Ο Σ. Ρουβάς ετοίμασε τον καλύτερο δίσκο της καριέρας του!

Ακούστε και δείτε το βίντεο κλιπ από το καινούργιο τραγούδι του Σάκη "Παράφορα" στο τέλος της ανάρτησης

Ο τραγουδιστής ολοκλήρωσε πριν από λίγες μέρες την ηχογράφηση του καινούριου του δίσκου για τον οποίο είναι πολύ χαρούμενος!
Ο Σάκης Ρουβάς βρισκόταν εδώ και μέρες στο στούντιο μαζί με τον συνεργάτη και καλό του φίλο Δημήτρη Κοντόπουλο και ετοίμαζαν πυρετωδώς την τελευταία του δισκογραφική δουλειά. Παρόλο που έχουμε ήδη πάρει μία γεύση από τα νέα του τραγούδια με την κυκλοφορία της επιτυχίας...
"Παράφορα", σύμφωνα με τον τραγουδιστή θα πρέπει να περιμένουμε ακόμα περισσότερα πράγματα.

O Δημήτρης Κοντόπουλος είναι αυτός που έχει γράψει την μουσική στο νέο τραγούδι του Σάκη. Μάλιστα έχουν ήδη ολοκληρωθεί και τα γυρίσματα για το video clip του! Εκτός από συνεργάτες οι δύο τους είναι και πολύ καλοί φίλοι και μάλιστα πέρασαν κάποιες μέρες από τις καλοκαιρινές τους διακοπές μαζί! Η φιλική τους σχέση είναι μάλλον αυτή που τους βοηθάει να έχουν και καλύτερη επαγγελματική συνεργασία.

Ο ίδιος δήλωσε πως ηχογράφησε "τον καλύτερο δίσκο της καριέρας του" κι εμείς δεν έχουμε λόγο να μην τον πιστέψουμε! ''I just finished recording the best album of my career!
I'm so excited!", έγραψε χαρακτηριστικά στην σελίδα του στο twitter. Η επίσημη κυκλοφορία της νέας δισκογραφικής δουλειάς δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή και οι ρουβίτσες θα πρέπει να περιμένουν λίγο ακόμα.

Μέχρι τότε θα απολαμβάνουν τον αγαπημένο τους τραγουδιστή στο Αθηνών Αρένα, στο X - Factor, μέσα από την διαφημιστική καμπάνια του ArGOODaki, τη νέα κολεξιόν με τα ρούχα του και χιλιάδες άλλα πράγματα που κάνει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου