Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Λίγα σύννεφα την Κυριακή σε όλη τη χώρα- Νοτιάδες 7 μποφόρ στο Ιόνιο

Σταδιακή ενίσχυση των νοτίων ανέμων στο Ιόνιο, οι οποίοι το βράδυ θα φτάσουν τα 7 μποφόρ με τάση περαιτέρω ενίσχυσης τη νύχτα. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν...
μεταβλητοί ασθενείς και στα νοτιά δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 24 βαθμούς Κελσίου.

Για τις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 24 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις με ασθενείς ανέμους μέχρι 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου.

Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία νοτιοανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 18 βαθμούς.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Τις πρωινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία νοτίων διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 21 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη δε θα ξεπεράσει τους 16 βαθμούς.

Σε Νησιά Ιονίου, Ήπειρο, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με σποραδικές βροχές στα βορειοδυτικά. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5, βαθμιαία 6 και τοπικά από το βραδύ στο Ιόνιο 7 μποφόρ. Περαιτέρω ενίσχυση αναμένεται τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου αλλά στην Ήπειρο η μέγιστη δε θα ξεπεράσει τους 17 βαθμούς.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς και βαθμιαία στα νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου