Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009

Ο Παντελής Θαλασσινός με τη Μελίνα Κανά στη σκηνή του Μύλου στη Θεσσαλονίκη

Για πρώτη φορά εμφανίζονται στη σκηνή του Μύλου στη Θεσσαλονίκη ο Χιώτης καλλιτέχνης Παντελής Θαλασσινός και η Μελίνα Κανά. Η επιτυχία που σημείωσε το καλλιτεχνικό δίδυμο στις εμφανίσεις που έκαναν στην κεντρική σκηνή του Σταυρό του Νότου στην Αθήνα, αναμένεται να συνεχιστεί και στη συμπρωτεύουσα.

Εκείνος είναι ένας από τους πιο...
σημαντικούς μουσικούς δημιουργούς, εκείνη μια μεγαλη φωνή. Και οι δυο διανύουν μια ξεχωριστή διαδρομή στην ελληνική μουσική σκηνή.

Στις ζωντανές εμφανίσεις τους έχουν εντάξει αγαπημένα τραγούδια που ξεχώρισαν, έγιναν μεγάλες επιτυχίες και βρήκαν ιδιαίτερη θέση στις καρδιές μας. Κομμάτια του Παντελή Θαλασσινού αλλά και τραγούδια που έχουν συνδεθεί με τη φωνή της Μελίνας Κανά θα ακουστούν σ' ένα πρόγραμμα που δίνει την ευκαιρία και για μια μουσική συνομιλία που κρύβει ενδιαφέρουσες εκπλήξεις φέρνοντας στο φως απρόσμενες πλευρές τους.

Οι εμφανίσεις που ξεκινάνε σήμερα είναι προγραμματισμένες για αυτό το τριήμερο 20 21 και 22 Φεβρουαρίου καθώς και το επόμενο 27-28 Φεβρουαρίου και 1 Μαρτίου.

Τα «Σμυρναίικα τραγούδια», «Ανάθεμά σε», «Καράβια Χιώτικα», «Εισιτήριο στη τσέπη σου» τραγούδια που έχουν κάνει τον Παντελή Θαλασσινό μέρος της καρδιά μας. «Να βάλω τα μεταξωτά», «Σαν αερικό θα ζήσω», «Απ’ τα κρυμμένα να σωθείς», «Βάλε κρασί στου φίλου το ποτήρι» είναι τραγούδια που η φωνή της Μελίνας Κανά έχει απογειώσει - και μαζί τους και εμάς. Μία συνεύρεση μουσική με ώριμες ερμηνείες και εκρηκτικές συνυπάρξεις. Με τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία και τραγούδια φίλων που αγαπούν. Τραγούδια που ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν. Παραδοσιακά και παλιά λαϊκά, αλλά και αυτά που πρόκειται να κυκλοφορήσουν από την πρώτη τους δισκογραφική συνεργασία.

Μαζί τους: Νίκος Μέρμηγκας – μπουζούκι, λαούτο, λάφτα, Γιάννης Πλαγιαννάκος – μπάσο, Γιώργος Μακρής – πνευστά, Πάνος Δημητρακόπουλος – κανονάκι, Δημήτρης Γασιάς – βιολί, Δημήτρης Πάντος – κιθάρες, Δημήτρης Εμμανουήλ – τύμπανα, κρουστά Γιώργος Θεοδωρόπουλος - πιάνο, Ηχοληψία : Γιώργος Καρυώτης – Ευτύχης Γιαννακούρας Φωτισμός : Μανώλης Μπράτσης

Info: Ώρα έναρξης: 23.00 Κρατήσεις: 2310. 514 555Επικοινωνία: Γιώτα Πεχλιβανίδου 6947 94 46 46

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου